Koekelare Leeft!
Delhaize Koekelare

Praktische richtlijnen

Drank
Drank
Onze bars zijn te vinden aan de zijkanten van de tent. Daar zijn bier en frisdranken terug te vinden en zelfs een stevig kopje koffie, voor zij die liever met een 'frisse kop' huiswaarts gaan. 

Bediening

Voor de bediening in de zaal en achter de togen, doen wij ieder jaar een beroep op vrijwilligers, maar ook op lokale verenigingen. Deze mensen komen tijdens dit weekend hun beste beentje voorzetten om de drank aan de man te brengen. Op deze manier steunt de VZW ook de verenigingen door hun clubkas van een centje te voorzien.

Jetons

Drinken betaal je met drankjetons! Jetons kan je aan de kassa in de tent kopen en blijven geldig gedurende 4 dagen van de feesten. 

Parking
Parking

Tijdens de kermisweek is de grote parking op de markt uiteraard niet bereikbaar wegens de aanwezigheid van de kermis. Er zijn echter wel voldoende randparkings bereikbaar op een boogscheut van de festivaltent.

Auto

Met de wagen: Koekelare situeert zich in de driehoek Torhout-Diksmuide-Oostende. Via de E40 bereikbaar via de afrit Gistel en dan richting Eernegem naar Koekelare. Via de A17/E403 via de afrit Torhout, dan richting Oostende tot voorbij Wijnendale, richting Diksmuide. Volg daarna de wegwijzers vanaf de invalswegen naar Koekelare. Rode Kruis
Het Rode Kruis

In en rond de tent zijn de mensen van het Rode Kruis aanwezig. Voor grote en kleine ongelukken kan je er steeds terecht. 

Veilig feesten

VZW Motefeesten heeft in de voorbije jaren bewezen dat dit evenement niet meer weg te denken is tijdens de Koekelaarse Kermisweek. De omvang van het programma is in de loop der jaren enorm uitgebreid en dat betekent natuurlijk ook dat er jaar na jaar meer volk op de been is om naar dit evenement af te zakken. Dit betekent dan ook dat wij, en dit in samenspraak met het gemeentebestuur en de ordediensten, een enorme inspanning willen leveren op het vlak van veiligheid. Een kort overzicht van de inspanningen die wij hiervoor bewerkstelligen.

Veiligheidsgangen

Op dagen waar stoelen in de tent aanwezig zijn gaan wij de stoelen verdelen in blokken, welke ons de mogelijkheid geeft om brede tussengangen te voorzien om het comfort en veiligheid van de bezoekers te verzekeren en teneinde ook iedereen in de mogelijkheid te stellen om zich te voorzien van drank, of om een bezoek te kunnen brengen aan de sanitaire blokken. 

Evacuatie

Aan beide zijden van de tent zijn er evacuatiedeuren. Uiteraard dienen de in- en uitgangen ook als nooduitgangen, welke allen voldoende zichtbaar aangeduid zijn. In geval van nood worden de toeschouwers opgevangen door onze veiligheidsmensen en de hulpverleners. 

Verboden in de tent

- Eigen drank: drankverbruik is onze belangrijkste bron van inkomsten
- Professionele fototoestellen en audiovisueel materiaal
- Crowdsurfen
- Het uitdelen van flyers en ander publicitair materiaal is verboden bij politiereglement

Ticketing
Vrijdagavond 

Gratis toegang

Zaterdag

Kaarten te bekomen bij deelnemende handelszaken van de lokale middenstand tegen voordeeltarief.
Kaarten ook online te bestellen tegen algemeen tarief.

Zondag

Kaarten te bekomen bij deelnemende handelszaken van de lokale middenstand tegen voordeeltarief.
Kaarten ook online te bestellen tegen algemeen tarief.

Maandag

Kaarten exclusief te verkrijgen bij AD Delhaize Koekelare tegen voordeeltarief.
Kaarten online ook te bestellen tegen algemeen tarief.